Salgs- og leveringsbetingelser

 

Nedenstående handelsbetingelser er gældende for alle køb foretaget på Jumanini I/S, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem Jumanini I/S og køber. Ved afgivelse af ordrer accepteres samtidigt nedenstående handelsbetingelser.

Fragt og levering

Leveringstiden fra at Jumanini I/S modtager en ordre til afsendelse vil gennemsnitligt være 1-6 hverdage. Alle ordrer afsendes fortrinsvis med GLS og i de tilfælde, hvor det er muligt sendes track & trace nummer til den mailadresse, der er benyttet i forbindelse med afgivelse af ordren.

Fragtfrit ved køb over kr. 500,00

Bestillinger under kr. 500,00 påføres fragtgebyr på kr. 49,00 ved levering til pakkeshop. Ved direkte levering til privat adresse er fragten kr. 65,00.

Vi leverer overalt I Danmark.

Returret for forbruger

Varer købt på Jumanini I/S er omfattet af 15 dages fuld returret.

Fortrydelsesfristen udløber 15 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 15 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@jumanini.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelses formular og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument og med sendt din ordrebekræftelse/vare.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Ved nægtelse af en forsendelse, forbeholder vi os ret til at fakturere dig et gebyr på kr. 175,00. For varer hvor der er foranlediget tryk på kundens vegne, frafalder kravet om betaling af det fulde ordrebeløb ikke ved at nægte modtagelse af varen.

Returnering

Du kan oprette en retur forsendelse på forsiden af vores webshop ved at gå til menupunktet: Jumanini Returportal (nederst på siden).

Du skal sende din ordre retur til os uden u nødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dato du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Gem Fragtleverandørens kvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købs beløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købs beløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leverings form end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer der skal returneres sendes til:

Jumanini I/S, Præstevej 56, 9530 Støvring. Husk at vedlægge kopi af ordre/faktura.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Produkter produceret efter kunde specifikation

Produkter der er produceret på kundens foranledning – er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Dette skyldes at varen produceres efter kundens specifikationer, og har derved fået et personligt præg. Da der er tale om specialfremstillet varer, er disse varer dermed undtaget fortrydelsesretten. Ved eventuelle reklamation på tryk/gravering skal vi modtage den skriftligt senest 3 dage efter modtagelsen af varerne, ellers frafalder reklamationsretten.

Erhverv

Virksomheder og offentlige institutioner er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Returretten gælder alene hvis der er reklamationer på produktet eller leverancen, og dækker således ikke hvis kunden har fortrudt sit køb. Se afsnittet Reklamation.

Reklamation

Varer købt på Jumanini I/S bliver kontrolleret inden de afsendes. Skulle der dog alligevel være fejl på produktet skal dette påpeges i rimelig tid efter fejlen er opdaget. Rimelig tid er inden for 2 måneder fra fejlen opdages. Det er købers ansvar at påvise fejlen. Alle varer hos Jumanini I/S er omfattet købelovens regel om 24 måneders reklamationsret. Dette betyder at, der kan reklameres over fejl og mangler, der er opstået inden 24 måneder efter købet. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Reklamationsretten omfatter ikke almindelig slitage.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

 • Jumanini I/S
 • Præstevej 56
 • 9530 Støvring

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@jumanini.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet

 • Forbrugerklagenævnet
 • Nævnenes Hus
 • Toldboden 2
 • 8800 Viborg
 • Fkn@naevneneshus.dk
 • Telefon 7240 5600

Pris og betaling

Hos Jumanini I/S kan der betales med VISA og MobilePay. Alle priser opgivet på Jumanini.dk er inkl. Moms og andre afgifter medmindre andet er opgivet. Priserne er dagspriser.

Der tillægges ikke nogen kortgebyrer ved benyttelse af VISA på Jumanini I/S

Det er også muligt at betale med Mobilepay.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Jumanini I/S Ved individualiserede ordrer dvs. ordrer med dit tryk på, trækker vi beløbet når ordren sættes i produktions planlægning. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Privatlivspolitik

For at du kan indgå aftale med os på Jumanini I/S har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Pasciak-Bording og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kundeservice i Jumanini I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Jumanini I/S er Aage Egholm.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Jumanini I/S videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Jumanini I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jumanini I/S via e-mail info@jumanini.dk.

Generelle oplysninger

 • Jumanini I/S
 • Præstevej 56
 • 9530 Støvring
 • info@jumanini.dk
 • Telefon (+45) 20 98 53 30
 • CVR/SE nr. 40330089

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

 • Jumanini I/S
 • Præstevej 56
 • 9530 Støvring
 • info@jumanini.dk

– Jeg/vi__ meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer (indsæt ordre/faktura nummer)

/levering af følgende tjenesteydelser.

– Bestilt den

_/modtaget den

__

– Forbrugerens navn 

– Forbrugerens adresse

__

– Forbrugerens underskrift

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

_